2020. július 22., szerda

Molnárka teljesítménytúra - Most szombaton!


Remélem, még időben szólok, hogy igen, lesz Molnárka teljesítménytúra július 25-én!

Voltak bizonyos kérdések, melyek sokáig nem voltak egyértelműek számomra, a vírushelyzet, a korlátozások sok mindenbe belekavartak, de a lényeg, hogy július 25-én, szombaton megrendezzük a Molnárka teljesítménytúrát. Már megtalálható a tturak.hu-n, valamint van Facebook-esemény is, a Budapest Kupa füzetében, meg oldalán eddig is ezzel a dátummal szerepeltünk.

Soroksáron, a Molnár-szigeten található Tündérkert Büfében és környékén - a terv szerint a kinti fedett helységében - lesz a rajt/cél, ami 9-kor fog nyitni. Az útvonal egyrészt egy kört ír le a szigeten, majd egy másikat a soroksári partvonal mentén. Az útvonalon lesznek kódos ellenőrzőpontok, úgyhogy írószert mindenképpen hozni kell.

Rajt és cél: Tündérkert Büfé - 1238 Budapest, Molnár utca 118.

Részvételi díj:
Helyszínen 1500 HUF, előn
evezéssel 1000 HUF
6-14 év között a helyszínen 1100 HUF, előnevezéssel 800 HUF


A Molnár-szigetet egy szavazáson 2018 év dunai szigetének választották meg, s mivel a környék - a XXIII. kerület - eddig nem volt a teljesítménytúrákat szervezők célkeresztjében, úgy gondoltuk, ideje megtörni ezt, s kezdetnek megmutatjuk milyen az a kis zöld szeglete a kerületnek, ahol hajdanán vízimalmok sorakoztak a Dunán, ma viszont jobbára hétvégi házak, vagy lakóháznak kikiáltott hétvégi házak, avagy kisebb-nagyobb vityillók. Milyen a kiülősebb északi szigetcsúcs, vagy a kicsit érintetlenebb déli, vagy hogy Csepel kertvárosa milyen látványt nyújt a mi, soroksári oldalunkról.

Várunk mindenkit szeretettel!

A túra útvonala


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése