2015. március 29., vasárnap

Geoléptek: Hamarosan folytatjuk


Pilis, Boldog Özséb-kilátó (Fotó: Pilisi Parkerdő)
Sziasztok!...

…kezdené András barátom szokásos vasárnapi posztját, mellyel felvezette lassan már szokásos Geoléptek videósorozatát. Az ok, amiért most ezt nem teszi, elég egyszerű: bár csak négy epizód volt látható, ezzel az első szériát le is tudtuk, s most egy kis szünet fog következni.


Köszönjük mindenkinek, aki érdeklődött, aki rákattintott, aki belenézett, azoknak pedig kimondottan hálásak vagyunk, akik végig is nézték az egyes videókat. Egy dolog biztos, készülni fog második évad, de a bemutatkozására nyárig biztosan várni kell még. Addig pedig, ha időnk engedi, forgatunk is valamit, tegnap például a Pilis csúcsán jártunk.

Szóval, most bírjátok ki néhány hónapig, esetleg nézzétek vissza a korábbi videókat! Vasárnaponként pedig olvasgassátok András barátom egyéb írásait – ígért ugyanis egy-kettőt –, vagy pedig jómagam írásos értekezéseit geoláda-kutatásainkról. Vagy akármit, amit vasárnaponként ezen az oldalon találtok. Zárásul pedig küldök András barátomnak egy kis Von Hertzen Brothers-t, csak hogy jó kedve legyen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése