2016. június 12., vasárnap

Íme a fotó, amin valami nagyon csúnyát találtunk


Jöjjön most Mac Bácsi Panaszládája. Nem áll szándékomban folyton mindenért morogni, de vannak dolgok, melyek mindig kiverik nálam a biztosítékot. Ilyen ez a mai történet is.

Nyitóképünkön kivételesen egy rakat politikust láthattok, ők most mind annak örülnek, hogy végre teljesen elkészült, s ők most végre átadhatják a Budapest-Esztergom vasútvonal, valamint a 10-es út teljes új szakaszait, valamint az ezekhez kapcsolható egyéb beruházásokat.



A frissen elkészült felüljáró (Fotók: MTI, Kovács Attila)
Ilyen egyéb beruházás volt a Pomázi úti felüljáró is, melyre a korábbi szintbeli kereszteződés kiváltása érdekében volt szükség. Az építményt április óta használhatják az autósok, s a mostani átadás kapcsán az MTI fotósa is megörökítette a létesítményt, a Hármashatár-hegy irányába fotózva.

Nem is lenne ezen a képen semmi különös. Szép természeti háttér, új infrastruktúra, modern - igazából 10 éves - motorvonat, rendezett környezet, minden szép és jó. De elég csak egy kicsit ránagyítani, és máris látszik az, aminek nagyon nem kéne ott lennie.

Felnagyítva jól látszik az alkotás is

A jelenség mindig is piszkosul zavart, és tényleg érdekelne, miért érzik úgy egyes proli parasztok, hogy nekik éppen úgy kéne önkifejezniük magukat, hogy egy frissen átadott felüljáró pillérét barmolják össze. Köreikben ez a büszkeség tárgya? Hogy milyen faszán odab*ták ezt az alkotásnak nem nevezhető kriksz-krakszot?

Persze az elkövetőkre sosem derül fény, hiszen minden sarokra mégsem lehet kamerát tenni. De legalább valaki fesse át, vakarja le onnan ezt csodát, plíz! Vagy ha megvan az elkövető, nyalassa fel vele! Köszi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése