2018. január 13., szombat

Geoléptek extra: Búék 2018


Újévi epizóddal jelentkezünk, egy kis átmenettel 2018-ba, hogy hamarosan izgi-bizgi új filmecskékkel támadjunk.

Egy kis szünetet tartottunk, és igazából ez a bejegyzés is késett egy hetet, de aggodalomra semmi ok, hamarosan jönnek a friss bejegyzések, és természetesen a Geoléptek sorozat is vadiúj részekkel fog gazdagodni. Ez a mai kis filmecske amolyan ráhangoló, mert úgy gondoltam, ha karácsonykor mikulásládákat kerestünk, akkor Szilveszter kapcsán a legviccesebb jelenetekkel kéne előrukkolni.



Az igazat megvallva vagy nem vagyunk viccesek, vagy vérprofik vagyunk, mert nem igazán találtam ezen kritériumoknak megfelelő jeleneteket. Azért valamit csak előkerült. :) Emellett futotta egy kis összegzésre is, de a java tényleg hátra van még, szóval ha tetszett az, amit eddig láttatok, akkor reméljük továbbra is velünk tartotok.

Csak címszavakban: Mátra, haláltúra a Pilisben, megnézzük a Gaja-patak szurdokvölgyét a Bakonyban, megmutatjuk az Északi-középhegység legdélebbi "csúcsát", bóklászunk egyet Gödöllő közelében, vagy a tököli parkerdőben, Dunaújvárosban egy műszaki rekordot nézünk meg, lesz romos rakétabázis, vagy épp a tatai halszag nyomába eredünk, s a Városliget átalakulása mellett sem megyünk el szó nélkül.

Ja, és mielőtt elfelejtem, a téli hangulathoz dukáló havas képek Kincsesbánya - Fehérvárcsurgó térségében készültek.

Minden olvasónknak, nézőnknek, követőnknek boldog új évet kívánunk, a geoléptek folytatódnak 2018-ban is! Keressünk együtt geoládákat, lépjetek 2018-ban is velünk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése