2018. október 27., szombat

Geoléptek 30.: Barangolás a Tököli Parkerdőben (2. rész)


Mit rejt még a Tököli Parkerdő, s mit maga az itteni geoláda? Kínzó kérdések, melyeket legutóbbi bejegyzésünkkor nyitva hagytunk, s mivel ez így nem maradhat, mai videónkban jól meg is válaszoljuk őket.

Hogy a ládával mire jutottunk, azt csak a videóból derülhet ki, de mivel általában megtaláljuk amit keresünk, ezért nem okozhat nagy meglepetést a dolog. Viszont az erdészház körül kicsit körbenéztünk még, hogy aztán lemenjünk a Duna-partra.


A parkerdőn a piros és a sárga turistajelzés különböző variánsai várják a kirándulókat, s bár összességében nem nagy a terület, a sok útnak hála egész szép kis kirándulást kanyaríthatunk a dologból.

A Duna látványa pedig magáért beszél, még így télen is hangulatos. Bár azt be kell valljam, hogy 2017 nyarán jártam ismét arra, s a nyári verziója sokkal jobban bejött ennek a területnek. A végső konklúzió tehát az, hogy gyertek el Tökölre, bóklásszatok egyet az itteni erdőkben, mert ez sem csúnya ám. De azért kattintsatok rá a videóra is, hogy megnézzétek, pontosan milyen is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése