2018. április 9., hétfő

…és színre lép a Medvetalp: Wekerlei túra - Barátok között


Egy újabb mérföldkőhöz érkeztünk a MedvetalpBlog életében. Eddig ugyanis csapatunk résztvevőként, vagy esetleg lelkes kívülállóként cikkezett a teljesítménytúrákról, mondta el véleményét a szervezők munkájáról, a táj szépségéről. Idén április 22-én viszont a MedvetalpBlog is megrendezi első teljesítménytúráját, a helyszín pedig, mi is lehetne más, mint a lélegzetelállítóan szép Wekerletelep.


Részletek
„Aki tudja, az csinálja, aki nem tudja az kritikát ír róla” – tartja a mondás. – Oké, sokféle változat létezik, én ezt ismerem, kövezzetek meg érte! :) 
Blogunk eddig előszeretettel vállalkozott az utóbbira, de eddig túrát még nem szerveztünk….EDDIG!

Most viszont, bizony színre lépünk, és a gyönyörű Wekerletelepet fogjuk Kispesten elétek tárni.  A feladatot komolyan vettük, a szokásos csecsebecsék mellett – zsíros kenyér, kitűző, oklevél – bizony hiteles helytörténelemmel is készültünk és ezt az itineren keresztül fogjuk Nektek prezentálni! :)

Hatalmas köszönet illeti a Wekerlei Társkör Egyesületet, akik páratlan tapasztalatukkal segítették ki, eme lelkes, de zöldfülű csapatot. Nekik lesz majd köszönhető, hogy útvonalunk tényleg a városrész legkiemelkedőbb épületi remekei mellett halad majd el.

Tehát 2018 április 22.: Wekerlei túra - Barátok között. Találkozó a Kós Károly téren a sakkozópadoknál a sarokban, a hatalmas templommal egy vonalban, a parkban. Első túraszervezésünk, ezért még nem vállaltuk, hogy a Budapest Kupa részesei legyünk. 

Ide várunk, ez lesz a rajt/cél helyszíne


És akkor a részletek:


Időpont: 2018. 04. 22., vasárnap
Rajt: Budapest, 1192, Kós Károly tér, sakkozóasztalok
Rajtidő: 8:00 - 12:30
Táv: 5,5 km
Szintidő: 2 és fél óra, a cél 15:00-kor zár!
Nevezési díj: A helyszínen 1200 forint, előnevezve 800. 14 év alatt a helyszínen 800 forint, előnevezve 500. 6 év alatti gyerekeknek ingyenes.
Előnevezni az elonevezes.medvetalpturak@gmail.com  mailcímen lehet április 20., péntek éjfélig.

Szeretettel várunk!

A MedvetalpBlog csapata


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése