2015. május 19., kedd

Cukikampány a Fővárosi Állatkertben


Rengeteg állat vár az új eszközre, mi is segíthetünk.

A Budapesti Állatkertről mindig is azt tartottam, hogy nagyon jól és közérthetően, látogatóbarát módon kommunikál, de a mostani, röntgenre gyűjtő 1 százalékos felhívásuk egyszerűen olyan tündéri, hogy nem lehet szó nélkül elmenni mellette.


Az Állatkert alapítványa - Alapítvány a Budapesti Állatkertért - jelenleg egy új, digitális és egyben mobil röntgen készülékre gyűjti a felajánlott százalékokat. A jelenleg is használt műszer már elavult, és sokszorosan túl is van terhelve.


Az intézmény orvosai az alapítvány honlapjának írása szerint hét kontinens több mint ezer állatfajának tízezernyi egyedét látják el. S ha ez még nem lenne elég, a "a jó szándékú emberek által beszállított, mentett állatot is kezelnek: szárnyaszegett cinegék, fecskék, áramütötte sólymok, törött lábú sünök" is erre a berendezésre várnak.


Szóval aki még nem döntött az adóbevallása során felajánlható 1 százalékról, mindenképpen gondolkodjon el, szerda éjfélig még maradt egy kis idő, esetleg az Állatkertnek juttatni. De ahogy elnézem, telefonos adományvonalon is segíthetünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése