2015. július 27., hétfő

Geoléptek: Vasárnaptól folytatjuk!


Új hét, új hír. És reméljük, hogy nem csak nekünk jó ez a hír. András barátommal ugyanis az elmúlt időszakban elég sokat melóztunk azon, hogy végre kijelenthessük: vasárnaptól folytatjuk geoláda-kereső videósorozatunkat, a Geolépteket. Addig is új főcímünket ajánljuk megnézésre!

Három hónapon át, tizenkét epizódon keresztül próbálunk bemutatni természeti szépségeket, városi kutakodásokat, s igazi különlegességgel, exkluzív tartalommal is készülünk. Engedélyt kértünk, és kaptunk az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet - magyarán OPNI, avagy Lipót - területén történő forgatásra is. Itt ugyan nincs láda, viszont budai kirándulásaink, ládakereséseink során annyit láttuk már ezt a hatalmas és elhagyott ingatlant, hogy András barátom úgy érezte, oda be kell mennünk megnézni és megmutatni.

Az epizódok kicsit Budapest-központúak lesznek, 2015 tavaszán és kora nyarán ugyanis inkább ezen a területen kalandoztunk, de így is próbáltunk változatosságra törekedni. Kivételt jelent majd egy börzsönyi, egy mátrai és egy pilisi helyszín. Ezen felül Budapest is megoszlik városi és Budai-hegységes fejezetek között. S szemtanúi lehettek annak a folyamatnak is, hogy András barátomnak miként lett olyan szinten elege a com-os ládákból, hogy már nem is keresi őket.

A fotóra kattintva elindul a videó is!

A filmkészítésbe ezúttal én is belekontárkodtam, remélem nem ártottam vele a szériának. Ha mégis, az most már tényleg napokon belül kiderül. Már csak hatot kell aludni, és megláthatjátok! De ha addig mégsem bírnátok ki, a vadonatúj főcímünket már most megosztjuk veletek. Katt a képre, és már nézhetitek is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése