2017. december 4., hétfő

Geoléptek 17.: A Farkas-torok ládája


Ígértük, úgyhogy megmutatjuk! Meg hát tulajdonképpen milyen geoládázós sorozat lenne az, ahol pont a geoládáról nem mutatunk semmit, igaz? Jöjjön hát a Farkas-torok ládája!

 

Maga a láda nem volt valami gazdag, megkeresését pedig némileg hátráltatta, hogy frissen okostelefon tulajjá válva még nem töltöttem le rá semmilyen térképet, úgyhogy csak egy rajzolt sematikus ábrával, meg a logok között talált fotóval dolgozhattam. Aki keres, az persze talál, ez is bizonyítja, hogy nem feltétlenül kell csúcstechnika a geoládázáshoz.

Aztán láthattok még egy pihenőt, ami igazából nem is pihenő, de legalább szikla. És mutatok még néhány hasznos túratippet, hogy hova érdemes még ellátogatni a Virágos-nyeregből. Egészen varázslatos például a látvány, ha fölmásztok egy hegy tetejére, ha éppen egy csapadékzóna közelít. Perverz dolog, de szép. 

És bár technikai okokból péntek helyett hétfőn adódott közre ez a kis szösszenet, legközelebb ismét pénteken várunk titeket, még ezen a héten, egy újabb látványos helyszínnel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése