2017. december 23., szombat

Geoléptek 20.: A Mikulások titkos rejteke - Leányfalu


Karácsonyra egy különleges epizódot időzítettünk, melyért Leányfalura kellett kiutaznunk.

December első napjaiban kerülnek kihelyezésre az úgynevezett Mikulásládák, és nagyjából két hétig lehet keresni őket, ezeket a kicsit más szabályrendszerrel rendelkező eseményládákat. Az országban több helyen is lehet ilyenekbe botlani, Budapesthez azonban csak kettő esett közel, s végül csak egyet néztünk meg, kíváncsiságból.

Ez az egy Leányfalun bújt meg, a Duna parton, kocsikáztunk érte egyet - hogy megérte-e ebben a formában, abban nem vagyok teljesen biztos, de a láda legalább tetszett. 😀 Arról pedig, hogy mire jutottunk, mit találtunk, és egyáltalán, hogyan fest a Duna decemberben, mindent megtudhattok, ha a videót is megnézitek. Tudjátok, a videó a lényeg, én csak pötyögöm itt a sorokat, hogy legyen mi mellé beilleszteni a videót.

És ha tetszett a mikulásláda, már csak két hét híján egy évet kell várnotok, és újra kereshetőek lesznek. Ránk viszont nem kell ennyi időt várni, bár nem kizárt, hogy szilveszter előtt egy hét pihenőre vonulunk, s majd csak 2018 januárjában jelentkezünk új videóval. Mindenesetre várunk vissza titeket akkor is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése