2017. december 16., szombat

Geoléptek 19.: Ködtúra a Börzsöny tetején (2. rész)


Oké, oké, hogy köd, meg Csóványos, meg sejtelmesség, na de mi van a geoládával? Ez fog kiderülni a mai részből.


Az igazat megvallva, erről a kétnapos börzsönyi utazásunkról András barátom készített már két filmecskét, viszont ez a ködös hangulat valahogy kimaradt, meg az a két geoláda is, amelyek igazából nem is voltak ládák, viszont úgy voltak virtuálisak, hogy valami mégis ki volt helyezve a helyszínre.A Kofola Bt nevű rejtőcsapat munkásságát dicsérik, nekem nagyon bejöttek a rejtéseik, szóval ennek is köszönhető hogy szültünk egy újabb epizódot. A Katalin-szikla, mely egyike a Börzsöny oltárköveinek, valamint a Hangyás-bérc volt a két kiszemelt helyszín, előbbi közvetlenül a Kéktúra mentén van, utóbbi pedig egy kinyúló gerinc, kiváló panorámával.

Igazi ereszkedős túra volt, számtalan szépséggel, s a ládák meg olyan különlegesek, hogy meg is mutatjuk őket. Jó, persze nem úgy, senki ne reménykedjen, a jelszavakat nem tőlünk fogja megtudni. 😃

A nap végül a Nagy-Hideg-hegyen zárult, a jó meleg turistaházban, meleg étellel és hideg Jó Palóc sörrel. Ha másért nem is, utóbbiért tényleg érdemes felmászni a turistaházhoz.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése